21 maart 2018

Startsein

We geven het startsein voor de 66ste editie op vrijdagavond 30 maart. Om 20.00 uur beginnen we met de aftrapavond in de Oude School op de Schoolweg 1. Iedereen is welkom om de film van Kees Bos te bewonderen die hij vorig jaar heeft gemaakt van de voorbereidingen en de resultaten. Tevens overhandigen we aan alle deelnemers van 2017 een uniek aandenken. In de bijlage van deze e-mail zit een persoonlijke brief die recht geeft op het aandenken. Neem deze brief mee naar de aftrapavond en u krijgt van ons een mooie herinnering uitgereikt.


Wie dit jaar weer wil meedoen maar weinig tijd heeft kan bijvoorbeeld meedoen met de Straatversiering of een stuk uit de vrije categorie maken. Verzamel dus alle vrienden, familie, buren, kennissen, collega's en help Limmen weer van zijn mooiste kant te laten zien.


Vorig jaar hebben we een mooi bedrag van de Rabobank mogen ontvangen via de Clubactie van de Rabobank. Ook dit jaar hopen we dat zoveel mogelijk mensen op ons stemmen zodat we de Bloemendagen met die bijdrage nog grootser kunnen maken. Stem dus op de Bloemendagen van 3 t/m 16 april vai de website van de Rabobank: www.clubkascampagne.nl/nkl/clubkascampagne.