Programma 5 mei t/m 11 mei 2018

Zaterdag 5 mei vanaf 10 uur zijn de mozaïeken, werkstukken, vrije categorieën, straatversiering en bloemsierkunst te bewonderen. De route voert u langs alle mozaïeken en kan het beste per fiets of per auto gereden worden en is ± 10 km lang.

Rond 12.30 uur komt Nederlandse vereniging Traditioneel Gerij naar het Dorpspark aan de Vuurbaak. Na hun lunchpauze rijden ze een groot gedeelte van de route.

Opening en prijsuitreiking: Inloop vanaf 17.30 uur in Heeren van Limmen

Op de avond kan er Saté & Patat worden
gegeten voor slechts € 6,50

Voorverkoop tijdens de nageluitgifte.

Voor de kinderen is er gratis patat. Kroket of fricandel voor slechts een euro.

Zondag 6 mei: Vanaf 11:00 uur de Oldtimer Fair in het dorpspark met Foodtrucks, Live muziek, 3 tractorpullers, oude ambachten, draaimolen, Oldtimers (o.a. Ford Mustangs), Tim Coronel met zijn Dakar buggy, Bouke Imenkamp met zijn NK cross auto en veel meer...

Maandag 7 mei: De gehele dag zijn de mozaïeken te bewonderen, de routeboekjes liggen bij verschillende mozaïeken.

Dinsdag 8 mei: Idem als maandag

Woensdag 9 mei: Idem als dinsdag

Donderdag 10 mei, normaal de laatste dag.. Maar laat je werkstuk nog even staan. De meeste mensen zijn vrij deze dag en er is altijd nog veel bezoek in het dorp.

ROUTEBOEKJES zijn verkrijgbaar gedurende het weekend aan het begin van de route aan de Zuidkerkenlaan (zuidkant van Limmen) en gedurende alle dagen liggen ze bij verschillende mozaïeken.